Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekVöslauer natúr ásványvíz, szénsavmentes (1500ml) (6 db / cs)

Bio
Vöslauer natúr ásványvíz, szénsavmentes (1500ml) (6 db / cs)
1 950 Ft/cs
Egységár: 325 Ft/db
A Prémium minőségű Vöslauer ásványvíz, az ausztriai Bad Vöslau helységben 660 méter mélyről tör a felszínre. Egészségükre odafigyelők részére ideális szomjoltó, hiszen alacsony nátrium, de magas kalcium és magnézium, valamint öregedésgátló hatású metakovasav tartalommal rendelkezik. A Vöslauer természetes ásványvíz 3-féle: szénsavas, enyhe, és szénsavmentes - változatban kapható. Szénsavmentesen sportkupakkal is választható, mely kifejezetten ajánlott a sportolás alatt megnövekedett folyadékigény ideális pótlására.

A Vöslauer ásványvízek magas minőségi kontroll alatt készülnek, a legmodernebb technikai háttérrel, mely biztosítja a folyamatos kiváló minőséget.

A forrásvíz analizált adatai (mg/l):
Kálium 1,81
Nátrium 11,40
Magnézium 43,30
Kalcium 110,30
Klorid 21
Szulfát 229
Hidrogén Karbonát 255
Metakovasav 13,30

Összes ásványi anyag tartalom: 691,00 mg
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Vöslauer
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  9 kg/cs