Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekBorsec víz, szénsavas (1,5 l) (6 db / cs)

Borsec víz, szénsavas (1,5 l) (6 db / cs)
2 590 Ft/cs
Egységár: 432 Ft/db
A Kárpátokban, a borszéki hegyekben eredő kristálytiszta, különleges minőségű, természetes szénsavas ásványvíz, amely a természetességet kereső és a minőséget kedvelő, modern ember mindennapi fogyasztói igényének kiszolgálását teszi lehetővé. Természetes szénsavtartalma és az ásványi anyagok együttes harmóniája révén nyeri el méltán a világ elismerését. Ásványi sókban gazdag, kálcium, magnézium, hidrogén karbonátos ásványvíz, amelynek metakovasav tartalma is jelentékeny.
 • A borszéki ásványvíz rendkívüli gyógyító hatással van az emésztőrendszer megbetegedéseire gyomor, belek, máj, vesék, húgyhólyag, epe és húgyutak valamint a periférikus érrendszerre.
 • Származási hely
  Magyarország
  Gyártó
  Hunaqua Kft.
  Tömeg
  9,5 kg/cs