Részletek
A len egyik legősibb kultúrnövényünk.
Kiváló tulajdonságai évszázadok óta ismertek.
Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen többszörösen telítetlen zsírsavakat, háromszorosan telítetlen linolsavat magas koncentrációban tartalmazza.
A kíméletes OXYGUARD eljárás során megmaradnak ezen értékek, a lenolaj természetes íze, aranysárga színe.
Használat előtt jól rázzuk fel, majd jól zárjuk is vissza és hűtőszekrényben tároljuk.
Felbontást követően lehetőleg 8 héten belül fogyasszuk el.
A lenmag a növényekben ritkán előforduló esszenciális háromszorosan telítetlen alfa-linolsavat (omega 3 zsírsav) tartalmazza, mely rendkívül magas, 58%-os koncentrációban van jelen a lenmagban.
Ezáltal a lenolaj az egyik legértékesebb étkezési olaj.
Említésre érdemes még magas E-vitamin tartalma.
A Rapunzel kifejlesztette az Oxyguard eljárást, azaz a préselés fény- és levegőmentesen történik, alacsony hőfokon: a sajtolás során így az olajos magvak életfontosságú beltartalmi értékei a lehető legjobban megőrizhetők.
A feldolgozás során biztosítják a fénytől és levegőtől való elzárást.
Ajánljuk saláták ízesítésére, meleg ételekhez hozzáadva a főzést követően. Öntetek, hidegen készült szószok érdekes aromát kapnak a lenolajtól.
Kiváló tulajdonságai évszázadok óta ismertek.
Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen többszörösen telítetlen zsírsavakat, háromszorosan telítetlen linolsavat magas koncentrációban tartalmazza.
A kíméletes OXYGUARD eljárás során megmaradnak ezen értékek, a lenolaj természetes íze, aranysárga színe.
Használat előtt jól rázzuk fel, majd jól zárjuk is vissza és hűtőszekrényben tároljuk.
Felbontást követően lehetőleg 8 héten belül fogyasszuk el.
A lenmag a növényekben ritkán előforduló esszenciális háromszorosan telítetlen alfa-linolsavat (omega 3 zsírsav) tartalmazza, mely rendkívül magas, 58%-os koncentrációban van jelen a lenmagban.
Ezáltal a lenolaj az egyik legértékesebb étkezési olaj.
Említésre érdemes még magas E-vitamin tartalma.
A Rapunzel kifejlesztette az Oxyguard eljárást, azaz a préselés fény- és levegőmentesen történik, alacsony hőfokon: a sajtolás során így az olajos magvak életfontosságú beltartalmi értékei a lehető legjobban megőrizhetők.
A feldolgozás során biztosítják a fénytől és levegőtől való elzárást.
Ajánljuk saláták ízesítésére, meleg ételekhez hozzáadva a főzést követően. Öntetek, hidegen készült szószok érdekes aromát kapnak a lenolajtól.
Adatok
Származási hely
Németország
Gyártó
Rapunzel
Státusz
Bio
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány