Részletek
Régen nálunk is sokszor használt, egy ideje méltatlanul mellőzött fűszer: pecsenyék, zsíros ételek, nehéz főzelékfélék (bab, lencse, káposzta), tartósított savanyúságok kitűnő, az emésztést is könnyítő ízesítője.
A kínai konyha népszerüsödése csempészte vissza a fűszerpolcra - bár az angol konyha is kedveli: pecsenyéket, sőt süteményeket is ízesítenek vele.
Sok kínai recept friss gyömbért ír elő: ezt legjobban úgy heleyettesíthetjük, ha őrölt (reszelt szárított) gyömbért kevés citromlével keverünk el.
Levesekbe (amikor főzzük a gyömbért) jobb egész darabokat használni; pácba, sült megszórására az őröltet.
A kínai konyha népszerüsödése csempészte vissza a fűszerpolcra - bár az angol konyha is kedveli: pecsenyéket, sőt süteményeket is ízesítenek vele.
Sok kínai recept friss gyömbért ír elő: ezt legjobban úgy heleyettesíthetjük, ha őrölt (reszelt szárított) gyömbért kevés citromlével keverünk el.
Levesekbe (amikor főzzük a gyömbért) jobb egész darabokat használni; pácba, sült megszórására az őröltet.
Adatok
Származási hely
Ausztria
Gyártó
Sonnentor
Státusz
Bio
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány