Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletek



Brownies sütemény keverék, bio, Bauck Hof (400g)

Bio
Gluténmentes
Brownies sütemény keverék, bio, Bauck Hof (400g)
1 190 Ft/db
Egységár: 2,98 Ft/g/
Összetétel: nádcukor*, kukoricakeményítő*, teljes kiőrlésű rizsliszt*, csokoládé cseppek keserű csokoládéból* (15%) (nádcukor*, kakaómassza*, Emulgeator: napraforgó lecitin), kakaópor* (8%), szentjánoskenyérmag liszt*, tengeri só, Bourbon-Vanília*
*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
**= ellenőrzött bio dinamikus gazdálkodásból

Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:

- Energia: 1701kJ/402 kcal
- Fehérje: 4,2 g
- Szénhidrát: 85,3 g
- Zsír: 4,8 g


Tej és tojás nélkül is készíthető, 6 db nagy vagy 12 db kicsi brownie-nak. Ellenőrzött gluténmentes termék.

Elkészítési javaslat tojással: Az elektromos sütőt 175 C-ra előmelegítjük. A Brownie-keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet. A masszát sütőformába tesszük, elsimítjuk és a sütő középső részén kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk. Szeletekre vágjuk és adott esetben, körben a szélét még melegen megehetjük.

Vegán elkészítés: Az elektromos sütőt 175 C-ra előmelegítjük. Először 150g margarint felolvasztunk és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk hozzá. A Brownie-keveréket egy tálba öntjük és két simított teáskanál szentjánoskenyérmaglisztet vagy két simított evőkanál szójalisztet keverünk hozzá. A margarin-víz keveréket hozzáadjuk és egyenletes tésztává összekeverjük. A tésztát sütőformába tesszük és elsimítjuk.
A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük.

Csokis muffin: A Brownie-keveréket 4 tojással, 200g lágy vajjal, 2 teáskanál sütőporral és 50g keményítővel összekeverjük. A masszát kb.15 muffin-formába szétosztjuk és 175 C-on 25 percig sütjük.

Csokis sütemény: Mint a csokis muffin. A masszát egy 26cm-es tepsibe vagy kuglóf-formába tesszük és 175 C-on 60 percig sütjük.

Csokis öntet: 150g porcukrot, 50g kakaót, 50g lágy vajat, 2 evőkanál forró vizet összekeverünk és a jól kihűlt Brownie-ra, muffinokra vagy a csokis süteményekre simítjuk.

További Brownie variációk:
- dupla csokoládés: 100g csokicseppet vagy darabolt csokoládét adunk hozzá
- extra nyúlós: 2 evőkanál cukorrépaszirupot keverünk hozzá
- klasszikus: 120g aprított mogyorót adunk hozzá
- gyümölcsös: egy szeletelt banánt adunk hozzá.
  • Származási hely
    Németország
    Gyártó
    Bauck Hof
    Státusz
    Bio    Gluténmentes    
    Tömeg
    500 g/db