Részletek
A sajttorta-brownies süteménykeverék elkészítése 15 perc, a sütési idő kb.40 perc.
Elkészítés tojással:
A tésztához szüksége lesz 125g lágy vajra, 1 tojásra, 100ml tejre.
A krémhez 250g zsírszegény sajtra, 1 tojásra.
Melegítse elő alul és felül a sütőt 180°C-ra.
Egy 25cm átmérőjű sütőformát béleljen ki sütőpapírral.
A brownie-tésztához való sütemény-keveréket tegye egy keverőtálba és a vajjal, a tojással és a tejjel keverje ki.
Egy másik tálban a sajtortás krém-keveréket a zsírszegény sajttal és tojással keverje ki.
A tésztához való keveréket a sütőformába töltse be és terítse szét egyenletesen.
Ezt követően a sajttorta-krémet egy evőkanál segítségével foltokban terítse szét a tetején.
A sütőben közepes magasságba helyezve, körülbelül 40 percig süsse.
Fogyasztás előtt hagyja jól kihűlni.
Elkészítés tojás nélkül (vegán módra):
A sütemény-tésztához szüksége lesz 100g lágyabb margarinra és 100ml növényi alapú italra.
A krémhez szüksége lesz 150g friss vegán sajtkrémre és 150g vegán sajtra.
A vegán elkészítéshez a margarint a növényi itallal és a brownie-tésztához való sütőkeverékkel egy tálba tesszük, és sima masszává keverjük.
Egy másik tálban keverjük össze a sajttorta krémkeveréket a vegán krémsajttal és vegán sajttal.
A hosszabb sütési idő befolyásolja a sajttorta-brownies sütemény állagát, lágyságát.
Elkészítés tojással:
A tésztához szüksége lesz 125g lágy vajra, 1 tojásra, 100ml tejre.
A krémhez 250g zsírszegény sajtra, 1 tojásra.
Melegítse elő alul és felül a sütőt 180°C-ra.
Egy 25cm átmérőjű sütőformát béleljen ki sütőpapírral.
A brownie-tésztához való sütemény-keveréket tegye egy keverőtálba és a vajjal, a tojással és a tejjel keverje ki.
Egy másik tálban a sajtortás krém-keveréket a zsírszegény sajttal és tojással keverje ki.
A tésztához való keveréket a sütőformába töltse be és terítse szét egyenletesen.
Ezt követően a sajttorta-krémet egy evőkanál segítségével foltokban terítse szét a tetején.
A sütőben közepes magasságba helyezve, körülbelül 40 percig süsse.
Fogyasztás előtt hagyja jól kihűlni.
Elkészítés tojás nélkül (vegán módra):
A sütemény-tésztához szüksége lesz 100g lágyabb margarinra és 100ml növényi alapú italra.
A krémhez szüksége lesz 150g friss vegán sajtkrémre és 150g vegán sajtra.
A vegán elkészítéshez a margarint a növényi itallal és a brownie-tésztához való sütőkeverékkel egy tálba tesszük, és sima masszává keverjük.
Egy másik tálban keverjük össze a sajttorta krémkeveréket a vegán krémsajttal és vegán sajttal.
A hosszabb sütési idő befolyásolja a sajttorta-brownies sütemény állagát, lágyságát.
Adatok
Származási hely
Németország
Gyártó
Bauck Hof
Státusz
Bio Gluténmentes
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány