Részletek
Elkészítés:
Az tésztaalaphoz szüksége lesz 70g lágy vajra, a krémhez 600ml tejszínre, 500g zsírszegény krémsajtra.
A gyümölcsbevonathoz 400ml gyümölcslére.
Opcionálisan 1 doboz mandarin vagy őszibarackbefőtt.
Egy 25cm-es sütőforma alját béleljünk ki sütőpapírral.
A gyümölcsöket jól csepegtessük le, a levet tegyük félre a gyümölcstükörhöz.
A vajat vagy a margarint az alapkeverékkel kézzel gyúrjuk addig, amíg tömörebb tésztát nem kapunk.
Öntsük a masszát a formába, és egy evőkanállal vagy kézzel nyomkodjuk egyenletesen vékonyan, sima alapra.
Jobban szereti az alsó ropogós tésztát?
A sütőben közepes magasságba helyezve, körülbelül 13 percig süsse 180 °C fokon.
Hagyja kihűlni.
A krémhez tegye a folyékony tejszínt, krémsajtot, és a krém-keveréket egy magas keverőtálba.
Mixerrel krémes állagúvá keverjük.
Osszuk el egyenletesen a gyümölcsöket az alján.
Ezután a krémet a formába öntjük és egyenletesen eloszlatjuk, hűtőbe tesszük, amíg a felső gyümölcs-tükör elkészül: egy edényben habverővel összekeverjük a félretett gyümölcslevet és a gyümölcsbevonathoz való keveréket, állandó keverés mellett felforraljuk.
Amint a gyümölcs besűrűsödött, levesszük a tűzről.
Gyorsan és egyenletesen kenjük a krémre, óvatosan szétterítve.
Legalább két órára a hűtőbe helyezzük.
Tálalás előtt egy késsel lazítsa meg a forma szélét, majd távolítsa el a formát.
Elkészítés vegán módra:
A sütemény-tésztához szüksége lesz 70g lágyabb margarinra, a krémhez 300g vegán krémsajtra, 400g vegán joghurtra, a gyümölcsbevonathoz 400ml gyümölcslére.
Opcionálisan egy doboz/konzerv mandarinra vagy őszibarackra.
Használja a vegán krémsajtot és a joghurtot, majd adja hozzá a krém-alap keveréket.
Ezután folytassa a fent leírt módon.
Tipp: hogy a süteményszeleteket könnyen szétválaszthassuk, időnként mártsuk forró vízbe a kést.
Az tésztaalaphoz szüksége lesz 70g lágy vajra, a krémhez 600ml tejszínre, 500g zsírszegény krémsajtra.
A gyümölcsbevonathoz 400ml gyümölcslére.
Opcionálisan 1 doboz mandarin vagy őszibarackbefőtt.
Egy 25cm-es sütőforma alját béleljünk ki sütőpapírral.
A gyümölcsöket jól csepegtessük le, a levet tegyük félre a gyümölcstükörhöz.
A vajat vagy a margarint az alapkeverékkel kézzel gyúrjuk addig, amíg tömörebb tésztát nem kapunk.
Öntsük a masszát a formába, és egy evőkanállal vagy kézzel nyomkodjuk egyenletesen vékonyan, sima alapra.
Jobban szereti az alsó ropogós tésztát?
A sütőben közepes magasságba helyezve, körülbelül 13 percig süsse 180 °C fokon.
Hagyja kihűlni.
A krémhez tegye a folyékony tejszínt, krémsajtot, és a krém-keveréket egy magas keverőtálba.
Mixerrel krémes állagúvá keverjük.
Osszuk el egyenletesen a gyümölcsöket az alján.
Ezután a krémet a formába öntjük és egyenletesen eloszlatjuk, hűtőbe tesszük, amíg a felső gyümölcs-tükör elkészül: egy edényben habverővel összekeverjük a félretett gyümölcslevet és a gyümölcsbevonathoz való keveréket, állandó keverés mellett felforraljuk.
Amint a gyümölcs besűrűsödött, levesszük a tűzről.
Gyorsan és egyenletesen kenjük a krémre, óvatosan szétterítve.
Legalább két órára a hűtőbe helyezzük.
Tálalás előtt egy késsel lazítsa meg a forma szélét, majd távolítsa el a formát.
Elkészítés vegán módra:
A sütemény-tésztához szüksége lesz 70g lágyabb margarinra, a krémhez 300g vegán krémsajtra, 400g vegán joghurtra, a gyümölcsbevonathoz 400ml gyümölcslére.
Opcionálisan egy doboz/konzerv mandarinra vagy őszibarackra.
Használja a vegán krémsajtot és a joghurtot, majd adja hozzá a krém-alap keveréket.
Ezután folytassa a fent leírt módon.
Tipp: hogy a süteményszeleteket könnyen szétválaszthassuk, időnként mártsuk forró vízbe a kést.
Adatok
Származási hely
Németország
Gyártó
Bauck Hof
Státusz
Bio
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány