Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletek



Kuszkusz, bio, Biorganik (500 g)

Bio
Kuszkusz, bio, Biorganik (500 g)
610 Ft/cs
Egységár: 1,22 Ft/g/
Összetevők: kuszkusz*
*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

A kuszkusz marokkói nemzeti étel, búzatésztából készült apró darabocskák. A búzatésztából készült tésztát, egy apró lukacskákkal teli reszelőn átpréselik, így lesznek még a tarhonyánál is apróbb szemek.

Tápanyagtartalom:
- Energiaérték: 1460 KJ / 344 kcal
- Fehérje: 15g
- Szénhidrát: 69g
- Zsír: 2,2g

Ásványi anyagok: kálium, kálcium, foszfor, magnézium, nátrium, vas
  • Felhasználása: köretként, főételként.
    Levesben tésztaként is ehető, valamint csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.

    Elkészítése: vízben megfőzni, vagy gőzben megpárolni, amíg puha lesz.

    Jó tudni: a marokkóiak a búzából őrölt darát vízzel és liszttel szórnak be és a kezükkel addig formálják, amíg a daraszemcséket finom lisztréteg vonja be. Marokkóban nem pirítják, hanem lassan párolják az ételt. A kuszkuszt is mindig párolva készítik el, de sohasem főzik más étellel összekeverve. Kuszkuszpároló edényben gőzben párolják, aminek hatására megdagad és megpuhul.
  • Gyártó
    Biorganik
    Státusz
    Bio    
    Tömeg
    500 g/cs