Részletek
Felhasználása: köretként, főételként.
Levesben tésztaként is ehető, valamint csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.
Elkészítése: vízben megfőzni, vagy gőzben megpárolni, amíg puha lesz.
Jó tudni: a marokkóiak a búzából őrölt darát vízzel és liszttel szórnak be és a kezükkel addig formálják, amíg a daraszemcséket finom lisztréteg vonja be. Marokkóban nem pirítják, hanem lassan párolják az ételt. A kuszkuszt is mindig párolva készítik el, de sohasem főzik más étellel összekeverve. Kuszkuszpároló edényben gőzben párolják, aminek hatására megdagad és megpuhul.
Levesben tésztaként is ehető, valamint csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.
Elkészítése: vízben megfőzni, vagy gőzben megpárolni, amíg puha lesz.
Jó tudni: a marokkóiak a búzából őrölt darát vízzel és liszttel szórnak be és a kezükkel addig formálják, amíg a daraszemcséket finom lisztréteg vonja be. Marokkóban nem pirítják, hanem lassan párolják az ételt. A kuszkuszt is mindig párolva készítik el, de sohasem főzik más étellel összekeverve. Kuszkuszpároló edényben gőzben párolják, aminek hatására megdagad és megpuhul.
Adatok
Gyártó
Biorganik
Státusz
Bio
Tömeg
500 g/cs
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
