Részletek
A búzafű nem "csodaszer".
Nem olyan módon hat, ahogy mai társadalmunk elvárná. Egészségre káros mellékhatásai nincsenek, túladagolni nem lehet. A természet a tápanyagokat összetett és kiegyensúlyozott elrendezésben csomagolja, míg ellenben a
vegyészek, akik e módszer másolásával próbálkoznak vitamintablettákkal, különféle táplálékkiegészítőkkel, erre képtelenek. A test könnyebben hasznosítja a búzafűben és a nyers ételekben lévő tápanyagokat, ezáltal sokkal kisebb mennyiségben is van rájuk szüksége.
A vitaminok közvetlenül nem emelik az energiaszintet, vagy javítják a közérzetet - az ételekben lévő szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat teszik elérhetővé az energiaként és "építőkockaként" való felhasználásra.
Az ételekben található vitaminokról tudjuk, hogy teljességgel biztonságosak, és az egészséget szolgálják.
Élő csak élőből származhat. Az élő testnek élő, azaz nyers élelemre van szüksége.
Napi 0,5 dl búzafűlé ellátja a szervezetet közel annyi vitaminnal és ásványi anyaggal, mint egy átlagos ember által egy nap elfogyasztott étel. Folyékony állapotának köszönhetően gyorsan felszívódik.
A,B,C,E vitamin tartalma közelít az általánosan elfogadott forrásként megjelölt gyümölcs és zöldségek vitamin tartalmához.
Ásványi anyagok tekintetében a magnézium, a kálium és a kálcium a legfigyelemreméltóbb.
Szerves ásványi sók hiányában könnyen elgyötörtté válhatunk. Csontjaink, fogaink, izületeink épsége, anyagcserénk zökkenőmentessége múlhat ezen anyagok bevitelén, ugyanis a búzafű lugosítja az egész szervezetet.
A búzafűben megtalálható vas könnyen hasznosul és nincs mellékhatása. A nátrium tartalma pedig elősegíti a folyadékháztartás zavartalan működését (nátriumszegény diétán élők is fogyaszthatják).
Búzafűlé fogyasztásával a nyomelemek (pl.: szelén, cink) széles választékát biztosíthatjuk szervezetünknek.
A víz mellett a fehérje a legbőségesebb tápanyag a testben (szárazanyag-tartalmának több mint 50%-a). A fehérjék aminosavakból állnak. Az enzimekkel karöltve ezek felelősek a sejtutánpótlásért, a hormontermelésért, az izmok, a vér és egyéb szervek felépítéséért.
A nyolc alapvető aminosavhoz csak táplálékból juthatunk hozzá. Létfontosságúak. A búzafűben megtalálható valamennyi, s még mellettük 9 egyéb aminosav.
A búzafűlében található összes értékes alkotórész közül a klorofill az egyik legfontosabb. Ez a zöld levelekben és füvekben található fehérjetartalmú vegyület élő elem, a Nap energiáját hasznosítja, emellett bámulatosan hasonlít a vörösvértesthez, a vér oxigénszállító anyagához. Alapjában véve ugyanaz az életerő munkál általa, mint amely a természetben minden tavasszal életre kelti a zöld növényeket. Az emberi test remekül hasznosíthatja önmaga gyógyítására, helyreállítására.
Mire számíthatunk a búzafűlé fogyasztásakor?
A búzafű leve rendkívül hatékony tisztító. Semlegesíti a savas lerakódásokat, lugosítja a szervezetet, méregtelenít, biztosítja a vér megfelelő ph értékét.
Erőteljes hatása révén az első két hét során tapasztalhatunk magunkon néhány tünetet: ingerültség, émelygés, hasmenés, bőrkiütések, erősebb testszag, szájszag, zsírosodó haj, stb. Ezek mind a mérega-nyagok felszabadításának és távozásának jelei.
Gondoljunk csak arra, mekkora örömet szerez a nagytakarítás utáni frissesség otthonunkban! Kinek jutna eszébe a kefét, a szivacsot vagy a vizet hibáztatni a felgyülemlett por és szennyeződés eltávolításakor?
Ha a fenti tünetek jelentkeznek, értelmezzük helyesen őket: a méreganyag távozik, a testünk s a lelkünk tisztul.
Tulajdonságainak köszönhetően:
- biztosítja az agy és az idegrendszer megfelelő működését
- serkenti a pajzsmirigy működést
- rákellenes tulajdonságú
- májműködés - szabályozó
- segít a vérnyomás problémák kezelésében
- csökkenti a gyomorfekély okozta kellemetlenségeket
- tökéletes védelmi rendszer a külső, belső stresszhatások kivédésére
Kitartásunk jutalma a következő lesz:
- izületeink, csontjaink, fogaink, izmaink erősödnek
- testsúlyunk normalizálódik (fogyhatunk, hízhatunk és szinten tarthatunk)
- tisztul a bőr, javul a haj és a körmök állapota
- anyagcserénk gyorsul, ezáltal emésztésünk is helyreáll
- immunrendszerünk általános erősödése tapasztalható
- energikusabbá, lendületesebbé válnak napjaink
- életerőt, fiatalságot sugároz megjelenésünk
- szemünk kinyílik a szépre, lelkünk a jóra
- gyorsabb a sebgyógyulás, a betegségek utáni regenerálódás
Fogyasztási javaslat:
Reggel, éhgyomorra 2cl - 1dl közötti mennyiséget naponta önmagában vagy frissen préselt gyümölcs illetve zöldséglével keverve. (Általános fogyasztásra elég a napi minimum, tisztító kúrák esetén ajánlott a napi maximum mennyiség)
Fontos, hogy préselés után mihamarab elfogyasszuk, hiszen értékes anyagai az idő múlásával elvesznek. Emellett kb 2 liter tisztított vízre is szükségünk van a nap folyamán arányosan elosztva.
Életkor, egészségi állapot figyelembe vételével gyermekek, súlyos betegek először a napi minimumot fogyasszák.
Nem olyan módon hat, ahogy mai társadalmunk elvárná. Egészségre káros mellékhatásai nincsenek, túladagolni nem lehet. A természet a tápanyagokat összetett és kiegyensúlyozott elrendezésben csomagolja, míg ellenben a
vegyészek, akik e módszer másolásával próbálkoznak vitamintablettákkal, különféle táplálékkiegészítőkkel, erre képtelenek. A test könnyebben hasznosítja a búzafűben és a nyers ételekben lévő tápanyagokat, ezáltal sokkal kisebb mennyiségben is van rájuk szüksége.
A vitaminok közvetlenül nem emelik az energiaszintet, vagy javítják a közérzetet - az ételekben lévő szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat teszik elérhetővé az energiaként és "építőkockaként" való felhasználásra.
Az ételekben található vitaminokról tudjuk, hogy teljességgel biztonságosak, és az egészséget szolgálják.
Élő csak élőből származhat. Az élő testnek élő, azaz nyers élelemre van szüksége.
Napi 0,5 dl búzafűlé ellátja a szervezetet közel annyi vitaminnal és ásványi anyaggal, mint egy átlagos ember által egy nap elfogyasztott étel. Folyékony állapotának köszönhetően gyorsan felszívódik.
A,B,C,E vitamin tartalma közelít az általánosan elfogadott forrásként megjelölt gyümölcs és zöldségek vitamin tartalmához.
Ásványi anyagok tekintetében a magnézium, a kálium és a kálcium a legfigyelemreméltóbb.
Szerves ásványi sók hiányában könnyen elgyötörtté válhatunk. Csontjaink, fogaink, izületeink épsége, anyagcserénk zökkenőmentessége múlhat ezen anyagok bevitelén, ugyanis a búzafű lugosítja az egész szervezetet.
A búzafűben megtalálható vas könnyen hasznosul és nincs mellékhatása. A nátrium tartalma pedig elősegíti a folyadékháztartás zavartalan működését (nátriumszegény diétán élők is fogyaszthatják).
Búzafűlé fogyasztásával a nyomelemek (pl.: szelén, cink) széles választékát biztosíthatjuk szervezetünknek.
A víz mellett a fehérje a legbőségesebb tápanyag a testben (szárazanyag-tartalmának több mint 50%-a). A fehérjék aminosavakból állnak. Az enzimekkel karöltve ezek felelősek a sejtutánpótlásért, a hormontermelésért, az izmok, a vér és egyéb szervek felépítéséért.
A nyolc alapvető aminosavhoz csak táplálékból juthatunk hozzá. Létfontosságúak. A búzafűben megtalálható valamennyi, s még mellettük 9 egyéb aminosav.
A búzafűlében található összes értékes alkotórész közül a klorofill az egyik legfontosabb. Ez a zöld levelekben és füvekben található fehérjetartalmú vegyület élő elem, a Nap energiáját hasznosítja, emellett bámulatosan hasonlít a vörösvértesthez, a vér oxigénszállító anyagához. Alapjában véve ugyanaz az életerő munkál általa, mint amely a természetben minden tavasszal életre kelti a zöld növényeket. Az emberi test remekül hasznosíthatja önmaga gyógyítására, helyreállítására.
Mire számíthatunk a búzafűlé fogyasztásakor?
A búzafű leve rendkívül hatékony tisztító. Semlegesíti a savas lerakódásokat, lugosítja a szervezetet, méregtelenít, biztosítja a vér megfelelő ph értékét.
Erőteljes hatása révén az első két hét során tapasztalhatunk magunkon néhány tünetet: ingerültség, émelygés, hasmenés, bőrkiütések, erősebb testszag, szájszag, zsírosodó haj, stb. Ezek mind a mérega-nyagok felszabadításának és távozásának jelei.
Gondoljunk csak arra, mekkora örömet szerez a nagytakarítás utáni frissesség otthonunkban! Kinek jutna eszébe a kefét, a szivacsot vagy a vizet hibáztatni a felgyülemlett por és szennyeződés eltávolításakor?
Ha a fenti tünetek jelentkeznek, értelmezzük helyesen őket: a méreganyag távozik, a testünk s a lelkünk tisztul.
Tulajdonságainak köszönhetően:
- biztosítja az agy és az idegrendszer megfelelő működését
- serkenti a pajzsmirigy működést
- rákellenes tulajdonságú
- májműködés - szabályozó
- segít a vérnyomás problémák kezelésében
- csökkenti a gyomorfekély okozta kellemetlenségeket
- tökéletes védelmi rendszer a külső, belső stresszhatások kivédésére
Kitartásunk jutalma a következő lesz:
- izületeink, csontjaink, fogaink, izmaink erősödnek
- testsúlyunk normalizálódik (fogyhatunk, hízhatunk és szinten tarthatunk)
- tisztul a bőr, javul a haj és a körmök állapota
- anyagcserénk gyorsul, ezáltal emésztésünk is helyreáll
- immunrendszerünk általános erősödése tapasztalható
- energikusabbá, lendületesebbé válnak napjaink
- életerőt, fiatalságot sugároz megjelenésünk
- szemünk kinyílik a szépre, lelkünk a jóra
- gyorsabb a sebgyógyulás, a betegségek utáni regenerálódás
Fogyasztási javaslat:
Reggel, éhgyomorra 2cl - 1dl közötti mennyiséget naponta önmagában vagy frissen préselt gyümölcs illetve zöldséglével keverve. (Általános fogyasztásra elég a napi minimum, tisztító kúrák esetén ajánlott a napi maximum mennyiség)
Fontos, hogy préselés után mihamarab elfogyasszuk, hiszen értékes anyagai az idő múlásával elvesznek. Emellett kb 2 liter tisztított vízre is szükségünk van a nap folyamán arányosan elosztva.
Életkor, egészségi állapot figyelembe vételével gyermekek, súlyos betegek először a napi minimumot fogyasszák.
Adatok
Származási hely
Magyarország
Gyártó
Bioháló
Státusz
Bio
Tömeg
300 g/cs
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány