Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekAnanász, bio (CR) (1200-1500g/db) - 50P135194022

Bio
Ananász, bio (CR) (1200-1500g/db) - 50P135194022
1 790 Ft/db
Egységár: 1 377 Ft/kg
Eredeti őshazája Dél-Amerika trópusain lehetett. Fogyókúrák elengedhetetlen gyümölcse. Kedvező hatásának titka a bromélia enzim, mely jelentősen segíti az emésztést. Az érett gyümölcs közelről édes illatú.

Energiatartalom: 45 kcal, 190 kJ/100 g

Nehezen érik után. A vásárlásnál a felső levelekre kell figyelnünk. Ha ezek zöldek, frissek, az alsóbbak pedig könnyen kihúzhatóak, biztosan érett a gyümölcs. Általában nyersen fogyasztjuk, de felhasználható pl. desszertek készítéséhez, köretek dúsításához is. Kis mennyiségben tartalmaz mangánt, káliumot, kálcionot, magnéziumot, vitamintartalma elenyésző. A benne található bromélia enzim a fehérjék emésztését segíti. Fájdalom, lázcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású.
 • Származási hely
  Costa Rica
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  1,5 kg/db