Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termékek


Nutri Vac hosszanfriss vákuum ételtároló rendszer
Nutri Vac hosszanfriss vákuum ételtároló rendszer
A NutriVac egy külöleges - hosszanfriss tárolórendszer, amely megváltoztatja az otthoni ételtárolási szokásainkat.
Kiszívja a levegőt az edényből, így az ételeink háromszor tovább eltarthatóak lesznek.
Akár friss zöldségeket, gyümölcsöket, - búzafűlevet, vagy gyümölcsleveket, - leveseket, készételeket szeretnénk elrakni, a NutriVac segítségével hosszú ideig megőrizhetjük a tápanyagokat, a vitaminokat, s a kellemes ízeket. Sőt, könnyedén és percek alatt pácolhatunk húsokat, zöldségeket! A zárószelep akár három hónapon át biztosítja a légmentességet. - Tárolóedények száma: 3db légmentesen záródó szelepes tetővel - Tárolóedények térfogata: 0,3l ; 0,5l ; és 1,75l - Vákumszivattyú: kézi működtetés, beépített indikátorral

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Bartuczné Csík Anna
2012.10.08 10:35
Lehet-e még külön edényeket vásárolni? A LEXEN HEALTHX gyümölcspréssel szeretnék gyümölcsleveket készíteni, és azt tárolni. Arra jó-e a vákuum rendszer?