Birs nappali krém, bio, Dr. Hauschka (30ml)

Vélemény írása a termékről

Hatása: Intenzív védelmet, finom ápolást biztosít a zsíros-tisztátalan kivételével minden bőrnek. Ideális védelem a külvilág terhelő hatásai (levegőszennyeződés stb.) ellen. Könnyű konzisztenciája következtében ideálisan elosztható, jól beszívódik, finom, bársonyos marad utána a bőr. Az egyensúlytalanságok szabályozására nem alkalmas!

Bőrállapot: normál bőr

Alkalmazása: Reggel a mélytisztító és arctonik (vagy spec. tonik ampulla) után a krémet egyenletesen felhordjuk az arcra, nyakra.
Télen arctej, rózsakrém fölé az időjárás hatásai elleni védelemként is használható.

Ajánlása: A természet a szépség legtisztább forrása, amitől azonban a mindennapjainkban gyakran nagyon távolra kerülünk. A környezeti hatások – szmog, ózon – már a fiatal bőrt is megterhelik, ellenálló erejét csökkentik.
A Dr.Hauschka Birskrém hatásának előképe maga a természet. Az értékes birsviasz védelmezően veszi körül a bőrünket anélkül, hogy zavarná a bőr légzési folyamatait. Ugyanakkor a birsmagból és gyógynövényekből készült kivonatok frissítő nedvességet ajándékoznak a bőrnek.
Védi és frissíti a bőrt, ösztönzi saját erőit, ami így megőrzi természetes frisseségét, egyenletességét és finomságát.
Üde illata miatt férfiak számára is ajánlható!

Összetevők: víz, sárgabarackmag olaj, nyúlszapuka kivonat, birsmag kivonat, alkohol, sárgarépa kivonat, glicerin, sheavaj, mandula olaj, olívaolaj, zsíralkoholok, avokádóolaj, orvosi ziliz kivonat, jojóbaolaj, méhviasz, birsviasz, lecitin, bentonit, varázsmogyoró kivonat, éterikus olajok, xantán

Sajátosság: Arctej alkalmazásánál télen kiegészítő védelmet nyújt a hideg ellen, rózsakrémet használók nyáron helyttesítő krémként is alkalmazhatják.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
cib