Mélytisztító krém, bio, Dr. Hauschka (50ml)

Vélemény írása a termékről

Hatása: Kíméletes, alapos tisztítás hosszan tartó ápoló hatással.
A készítmény alapja: biológiai termesztésű édesmandulából készített örlemény, növénykivonatokkal (körömvirág, varázsmogyoró, orbáncfű, nyúlszapuka stb.)
A készítmény harmonizálóan hat minden egyensúlytalanság (gyulladt, pattanásos, ekcémára hajlamos, idegesen foltos stb.) esetén.
A bőr hidrolipid köpenye megtartja egyensúlyát, a bőr öntisztító képessége ösztönzést kap - a pórusok finomabbá válnak, a bőr tisztább lesz, csökken a mitesszerképződés.

Bőrállapot: minden bőr számára alkalmas – kivéve a szinte sebesen érzékeny
vörös bőrt

Alkalmazása:

1. Lépés: Benedvesítjük arcunkat, nyakunkat langyos vízzel. A krémből kb. 2 cm-nyit a tenyerünkbe nyomunk.
2. Lépés: A kinyomott krémet kevés vízzel összekeverjük, míg egy könnyű, krémes állagú emulziót kapunk.
3. Lépés: A homlok középvonalánál kezdve, felülről lefelé és belülről kifelé haladva (mindkét kézzel egyszerre, szimmetrikus mozdulatokkal) az emulziót könnyed, nyomkodó mozdulatokkal egyenletesen eloszlatjuk az arcon és a nyakon. Fontos, hogy az emulziót eléggé nedvesen tartsuk, kezünket többször bevizezve. Ne dörzsöljük vele az arcunkat! Nem bőrradír!
4. Lépés: Kezünket ismét nedvesítsük be, és ismételjük meg az előző pontban leírt mozdulatokat. Ezt követően az arcon maradt maradék emulziót bő, langyos vízzel mossuk le az arcról és a nyakról. Végül hideg vízzel öblítsük le a bőrünket, ezzel fokozva a krém tisztító hatását. Érzékeny, értágulatos bőr esetén a lemosást csak langyos vízzel végezzük, vagy tisztító tejet használjunk.

A mélytisztítóval történő arctisztítás után arctonik használata javasolt!

Ajánlása: A mélytisztító krém nélkülözhetetlen az arcbőr mindennapos tisztításához. Az alapos esti és reggeli arctisztítás minden eredményes bőrápolás alapfeltétele.

Összetevők: víz, mandula örlemény, nyúlszapuka és körömvirág kivonat, alkohol, földimogyoró olaj, búzacsíra olaj, kamilla, orbáncfű és varázsmogyoró kivonat, mandula olaj, éterikus rózsaolaj, feketecseresznye kivonat, xantán, alginát.
Fontos alkotórészek: mandula örlemény, acerola liszt, körömvirág, orbáncfű

Sajátosság: A Dr. Hauschka mélytisztító krém nem peeling, bőrradírozásra nem alkalmas!
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
cib