Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termékek


Eleuthero Ginseng Royal Yelly ampulla, Dr. Chen patika (10*10ml)
Eleuthero Ginseng Royal Yelly ampulla, Dr. Chen patika (10*10ml)
Hogyan lehet képes ÖN szárnyaló teljesítményekre stressz nélkül? Érettségi, vizsgaidőszak vagy munkahelyi fáradtság ellen fogyasszon Eleuthero-ginsenget. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy megnöveli a koncentrálóképességet és a munkavégzés eredményességét, ugyanakkor megszünteti a stresszt. Főként az idegrendszerre fejt ki jótékony hatást, ezáltal a depresszió és az idegesség leghatékonyabb természetes ellenszere. Csökkenti a klimax idején kialakuló idegrendszeri eredetű panaszokat, a hőhullámot, az ingerlékenységet és a feszült hangulatot. Sejtvédő tulajdonságát klinikai vizsgálatok igazolják: ennek köszönhetően csökkenti a sugárterápia mellékhatásait.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről