Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Partnereink

Gerson-diétához válogatott Bio Zöldség, gyümölcs

 Fő kategória >Gerson-diétához válogatott Bio Zöldség, gyümölcs

A krónikus betegségek (pl. rák, szívbetegségek, diabétesz,...) gyógyítása, a degeneratív folyamatok visszafordítása csakis akkor lehetséges, ha a célzott gyógyszeres kezelések mellett - vagy inkább helyett - elsődleges szempont a szervezet egészének, mint egységnek újjáépítése, a károsodott immunrendszer aktiválása. Erre a célra a holisztikus Gerson terápia kiválóan alkalmas, mely képes a szervezet (mint EGÉSZ) megbomlott egyensúlyát helyreállítani, a védekező rendszert újjáéleszteni, működőképessé tenni azáltal, hogy a leromlott szervezetet valósággal feltölti a számára optimális, enzimekben, vitaminokban és nyomelemekben gazdag, természetes táplálékkal, ugyanakkor gondoskodik a méregtelenítés során megterhelt máj támogatásáról. (Forrás: www.gerson.hu)

Alma, Florina, piros-édes, bio (HU)
Bíborvörös fedőszínű, szép gyümölcsű, nagyon kedvelt téli alma.
Jól tárolható, ellenálló, gyümölcse tömött húsú, finom édes.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. 
490 Ft/kg
Egységár: 490 Ft/kg/
Sárgarépa, Gerson diétához, bio (HU) (min. 20 kg)
A sárgarépában jelentős mennyiségű béta- karotin található. Ha valaki sok sárgarépát ( sok béta- karotint ) fogyaszt, jelentősen csökken a rák kialakulásának veszélye. Amerikai kutatók 2000 emberen végeztek megfigyelést 19 éven keresztül. 30 éve dohányzó férfiaknál, akik a legalacsonyabb béta-karotin- tartalmú táplálékot fogyasztották, nyolcszor nagyobb volt a tüdőrák kialakulásának veszélye, mint a legtöbbet fogyasztóknál. A magas béta- karotin- tartalmú táplálkozás csökkenti a hasnyálmirí... 
550 Ft/kg
Egységár: 550 Ft/kg/

Termék sorrend módosítás: