Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Gerson-diétához válogatott Bio Zöldség, gyümölcs

Főkategória >Gerson-diétához válogatott Bio Zöldség, gyümölcs

A krónikus betegségek (pl. rák, szívbetegségek, diabétesz,...) gyógyítása, a degeneratív folyamatok visszafordítása csakis akkor lehetséges, ha a célzott gyógyszeres kezelések mellett - vagy inkább helyett - elsődleges szempont a szervezet egészének, mint egységnek újjáépítése, a károsodott immunrendszer aktiválása. Erre a célra a holisztikus Gerson terápia kiválóan alkalmas, mely képes a szervezet (mint EGÉSZ) megbomlott egyensúlyát helyreállítani, a védekező rendszert újjáéleszteni, működőképessé tenni azáltal, hogy a leromlott szervezetet valósággal feltölti a számára optimális, enzimekben, vitaminokban és nyomelemekben gazdag, természetes táplálékkal, ugyanakkor gondoskodik a méregtelenítés során megterhelt máj támogatásáról. (Forrás: www.gerson.hu)

Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft