Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Partnereink

Vadhús, vad készítmények, halak, hal készítmények

 Fő kategória >Natúr élelmiszerek >Vadhús, vad készítmények, halak, hal készítmények

12

Vaddisznó gerinc csont nélkül, fagyasztva, natúr (HU)
Egész karaj (hosszú és rövid karaj egészben), csont nélküli letisztított, szálanként vákuumcsomagolva fagyasztott

A vaddisznó elkészítési módja elsősorban az állat korától függ.
A fiatal süldő, amelynek húsa még gyenge, izomszövetektől még kevésbé átszőtt, általában alkalmas frissensült elkészítésére.
Kivált a felszeletelt karaj, és a comb kiváló erre a célra.
Az öregebb példányok húsát fűszeres, vörösboros páclében pároljuk.

Jellegzetes i... 
6 190 Ft/kg
Egységár: 6 190 Ft/kg/
Vaddisznó lábszár csont nélkül, fagyasztva, natúr (HU)
Vaddisznó nyak-lapockából készült. Pörkölt kiváló alapanyaga. További feldolgozást nem igényel.

A vaddisznó elkészítési módja elsősorban az állat korától függ.
A fiatal süldő, amelynek húsa még gyenge, izomszövetektől még kevésbé átszőtt, általában alkalmas frissensült elkészítésére.
Kivált a felszeletelt karaj, és a comb kiváló erre a célra.
Az öregebb példányok húsát fűszeres, vörösboros páclében pároljuk.

Jellegzetes illata és íze miat... 
2 390 Ft/kg
Egységár: 2 390 Ft/kg/
Vaddisznó lapocka csont nélkül, fagyasztva, natúr (HU)
Vaddisznó comb csont nélküli tisztított, formázott, darabolt termék. Pörkölt kiváló alapanyaga. További feldolgozást nem igényel.

A vaddisznó elkészítési módja elsősorban az állat korától függ.
A fiatal süldő, amelynek húsa még gyenge, izomszövetektől még kevésbé átszőtt, általában alkalmas frissensült elkészítésére.
Kivált a felszeletelt karaj, és a comb kiváló erre a célra.
Az öregebb példányok húsát fűszeres, vörösboros páclében pároljuk. ... 
3 490 Ft/kg
Egységár: 3 490 Ft/kg/

12

Sorrend: