Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekKing of King női kapszula, Dr. Chen patika (50*500mg)

King of King női kapszula, Dr. Chen patika (50*500mg)
1 390 Ft/cs
Több ezer évvel ezelőtt a kínai császári feleségek egyik legfőbb gondja fiatalságuk megőrzése volt.
Az udvari orvosok ennek érdekében alkották meg számukra a King of Kings kapszulát.
Fő összetevői a vérfrissítő angelikagyökér, az energiaadó ginseng, és a szellemi frisseséget fokozó lecitin. Ezek az összetevők enyhítik a nők életében bekövetkező hormonális változások nyomán fellépő menstruációs és klimaxos panaszokat, illetve a szülés utáni lábadozás során is jó eredménnyel használhatóak.

Főbb alkalmazási területei: rendszertelen menstruáció, menstruációs görcsök, klimaxos tünetek enyhítése, anyatej-képződés serkentése, sérülések és kelések cellulitisz-gyógyulásának elősegítése. Tíz kínai nő közül kilenc ma is rendszeresen szed angelikagyökér-kapszulát, fiatalságának és erőnlétének megőrzésére.


  • Adagolás: naponta 2 x 2-3 kapszula bevétele javasolt étkezéskor, bő folyadékkal lenyelve.
  • Származási hely
    Kína
    Gyártó
    Dr Chen Patika