Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekLakkfesték, fehér, Biopin (0,375 l)

Lakkfesték, fehér, Biopin (0,375 l)
4 290 Ft/db
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin lakkfesték egy oldószermentes, fényes színes fedőlakk, amelynek alapja a hagyományos faolajfőzet. Kiváló fedő-, mechanikai és időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Felhasználási terület: A biopin lakkfesték a biopin Marine korrózióvédelmi rendszerének fedő festéke. Alkalmas a fém-, fa- és más felületek befejező kezelésére kül- és beltérben kivéve vízalatti felületek esetében.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 és legfeljebb 30 Celsius-fok. Használat előtt jól fel kell keverni. Felhordható mázolással, hengerrel, szórással vékonyan és egyenletesen. Felhordás alatt közvetlen napsugárzásnak nem szabad kitenni. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 1-2 óra múlva porszáraz, átdolgozható 8 óra múlva, terhelhető 7 nap múlva.

  Új felület: A fa nedvszívó képességétől függően 2-3 réteg hajólakk hígítatlanul.

  Felújítás: A régi felületeket eltávolítani, és 1-2 réteg hajólakkot felvinni.

  Kiadósság: 4-5 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: tungfaolaj, modifikált kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Pigment és töltőanyag: titándioxid, talkum
  - Segédanyagok: finoman diszpergált kovasav, ólommentes szárítóadalék