Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekIntenzív tisztító, színtelen, Biopin (1 l)

Intenzív tisztító, színtelen, Biopin (1 l)
4 052 Ft/db
A biopin intenzív tisztító általánosan felhasználható különleges tisztító hajófedélzet és hajótest külső és belső tisztítására. Megbízhatóan eltávolítja a természetes narancsolaj és kókuszzsírsav hatóanyaga a kátrányt, olajat és más szennyeződéseket.
  • Felhasználási terület: hajótörzsek, fender (ütközőbólya), fedélzet, motorok stb.

    Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

    Feldolgozás: Az intenzív tisztítót használat előtt jól fel kell rázni és vékonyan a tisztítandó felületre kenni. A felületkezelést nem szabad közvetlen napsugárzás alatt végezni. A szennyeződés fokától függően kb. 15 percig hagyjuk a felületen hatni. Utána vízzel és egy kefével, ronggyal, dörzsilappal (vlies) stb. a felületet letisztítjuk, és alaposan vízzel átmossuk. Makacs szennyeződés esetén a fenti eljárást megismételjük. Érzékeny helyeken műanyag és lakkozott felületek esetében próbakezelést kell végezni az intenzív tisztítóval való összeférhetőség miatt.
    Összetétel:
    Narancsolaj, kókusztenzid, cellulóz, növényi bázisú emulgátor