Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTeak-világosító, színtelen, Biopin (1 l)

Teak-világosító, színtelen, Biopin (1 l)
3 438 Ft/db
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin teak-világosító megbízhatóan tisztít és a fa fakításával megakadályozza a szürkülést. Citrusgyümölcs, kókuszzsírsav továbbá természetazonos lóheresav összetételű.
  • Felhasználási terület: Kezeltlen vagy olajozott teak-borítás, fedélzeti felépítmények stb. szürke csúnya felületekhez. Majdnem minden kemény és puhafához alkalmas. A tömítéseket nem kezdi ki.

    Feldolgozás: A teak-világosítót használat előtt jól fel kell rázni és vékonyan a tisztítandó felületre kenni. A kezelést nem szabad közvetlen napsugárzás alatt végezni. Magas hőmérséklet esetén a fát nedvesítsük elő. 15 percig hagyjuk a felületen, erős szennyeződés esetén 1 órát. Utána vízzel és egy kefével, ronggyal, dörzsilappal (vlies) stb. ledörzsöljük. Semlegesítéshez és a szennyeződés eltávolításához alaposan vízzel átöblítjük és a fát 1-2 napig száradni hagyjuk. Nyers kilúgozott lesz a fa felülete. Finoman csiszoljuk majd biopin termékkel, pl. hajóolaj újra lekezeljük.
    Összetétel:
    víz, lóheresav, kókuszzsírsav, metilcellulóz, narancsolaj, növényi bázisú emulgátor