Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekKertifaolaj, Biopin (2,5 l)

Kertifaolaj, Biopin (2,5 l)
 • Kertifaolaj, Biopin (2,5 l)
6 094 Ft/db

A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok. A magas minőségű növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, és felújítják a régieket. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést. Favédőszert nem tartalmaz.
 • Felhasználási terület: Kezeletlen, nagynyomáson impregnált és olajozott fák kültéri kezelésére. Nem alkalmas tölgyfára, valamint zártpórusú ill. nem nedvszívó fafelületekre.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. A régi lakk és festékrétegeket teljesen el kell távolítani, az elszürkült fafelületeket az egészséges rétegig vissza kell csiszolni. A nagynyomáson impregnált fát 1-2 hónapig ki kell tenni a szabadba és az előforduló sókirakódást kefével el kell távolítani.

  Első kezelés: Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. A kertifaolajjal kezelt vagy olajozott fa felületekre 1 réteget, nagynyomáson impregnált vagy kezeletlen fa felületére 2 ill. 3 réteget kell felvinni vékonyan egyenletesen. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 6-8 óra múlva porszáraz és újrafesthető.

  Felújítás: A fafelületnek megfelelően kell végrehajtani az ápolást és a felújítást. 1-3 réteg kertifaolajat kell felvinni az elhasználódástól függően.

  Kiadósság: 35 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolaj-standolaj, faolaj
  - Oldószer: víz
  - Pigmentek: ásványi pigmentek
  - Segédanyagok: metilcellulóz, növényi bázisú emulgátor, ólom-és báriummentes szárítóadalék