Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTermészetes univerzális lakk, színtelen, Biopin (0,75 l)

Természetes univerzális lakk, színtelen, Biopin (0,75 l)
5 969 Ft/db
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin természetes univerzális lakk egy strapabíró színtelen, átlátszó lakk növényi olajokból és gyantákból bel- és kültéri befejező felületkezeléshez. Időjárás- és dörzsölésálló, hosszútávon rugalmas felületet képez. Magasfényű.
 • Felhasználási terület: bel- és kültéri fafelületek (nedves helyiségek berendezése, kerti bútor, padló, parketta stb.), parafapadló és különböző ásványi alapokra.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 Celsius-fok. Használat előtt jól keverjük fel. Vékonyan, egyenletesen ecsettel, hengerrel vagy szórással hordjuk fel. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 4-6 óra múlva porszáraz, újrafesthető 12-24 óra múlva.

  Felhordás: alapozás univerzális lakkal (20%-os hígításban), biopin impregnáló olajjal vagy biopin természetes keményolajjal egyszer. Hagyjuk száradni majd köztes csiszolás finom papírral vagy csiszolópaddal; utána 2 réteg, extrém tartós réteg eléréséhez 3 réteg felhordása vékonyan. Mindig várjuk ki a száradási időt a köztes csiszolások között.

  Felújítás: a mozgó, régi rétegeket csiszoljuk le majd tisztítsuk; végezzünk próbakezelést; 1-2 réteg univerzális lakkot vigyünk fel; sérült régi rétegeket teljesen távolítsuk el és mint új felület kezeljük.

  Kiadósság: 9-11 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolajpárlat, faolaj és modifikált kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék