Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekFedőlakk, fehér, Biopin (0,75 l)

Fedőlakk, fehér, Biopin (0,75 l)
7 290 Ft/db
Egységár: 9,72 Ft/ml
A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

Selyemfényű oldószermentes fedőlakk növényi olajok és gyanták kivonatából, magas minőségi kültéri bel és kültéri festéshez. Magas minőségi követelményeknek megfelelő felületet ad. Hosszútávon rugalmas.
 • Felhasználási terület: fedőlakk hatás eléréséhez fára és fémre pl. ablak, ajtó, szegélyléc beltérben. Tölgynél valamint trópusi fáknál csak előzetes próba után alkalmazható. Járófelületre nem alkalmas.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek, fémfelületnek rozsdamentesnek kell lennie. Trópusi és erősen nedvszívó fafelületek esetében biopin növényi alapú hígítóval (narancsolaj) átdörzsöljük majd hagyjuk száradni. A fém felületeket rozsdátlanítjuk és professzionális felület eléréséhez rozsdavédő festékkel átvonjuk.

  Feldolgozás: A feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. A trópusi fáknál és a tölgynél végezzen próbát. Felhordásra kész állapotú, de szükség esetén vízzel hígítható. Használat előtt jól felkeverjük és ecsettel vagy lakkhengerrel vékonyan és egyenletesen felhordjuk, összesen két rétegben. Rétegek között a száradást kivárjuk majd finom papírral vagy paddal megcsiszoljuk. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-6 óra múlva porszáraz, újrafesthető 24 óra múlva.

  Felújítás: A mozgó, régi rétegeket csiszoljuk le majd tisztítsuk. Ismeretlen vagy akrillakk esetén végezzünk próbakezelést. 1-2 réteg színes fedőlakkot vigyünk fel. Sérült régi rétegeket teljesen távolítsuk el és mint új felület kezeljük.

  Kiadósság: 9-10 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolajpárlat, tungfaolaj és modifikált kolofónium
  - Oldószer: víz
  - Pigmentek és töltőanyagok: ásványi pigmentek, titándioxid (hígsav visszanyerési eljárással)
  - Segédanyagok: növényi bázisú emulgálószer, ólom- és báriummentes szárítóadalék, metilcellulóz, stabilizátor