Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekBeltéri lazúr, Biopin (0,75 l)

Beltéri lazúr, Biopin (0,75 l)
 • Beltéri lazúr, Biopin (0,75 l)
5 790 Ft/db
Egységár: 7,72 Ft/ml

A Biopin termékekre webáruházunk nem ad vásárlási kedvezményt - függetlenül a vásárlás összegétől.

A biopin beltéri lazúr oldószermentes, selyemfényű lazúr dekoratív fafelületek beltéri kezelésére. A növényi olajai védik a szennyeződésektől, vízállóvá és légzésaktívvá teszik a felületet. Egyszeri felületkezelés.
 • Felhasználási terület: kezeletlen tűlevelű fák beltéri kezeléséhez; pl. lambéria, látható gerenda, beltéri ajtó vagy gyerekjáték. Más fafajták esetében (főleg tölgy és trópusi fák esetében) próbakezelést kell végezni.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: A feldolgozási hőmérséklet legalább 10 Celsius-fok. A beltéri lazúrt használat előtt jól fel kell keverni és ecsettel vékonyan, és egyenletesen rostirányba felhordani Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-4 óra múlva porszáraz, újrafesthető 6-8 óra múlva.

  Új felületek kezelése: Erősen nedvszívó felületek esetében biopin alapozó olajjal alapozunk majd 2x a beltéri lazúrral kezeljük a felületet.

  Felújítás: A régi lakk és lazúrrétegeket teljesen el kell távolítani. Biopin alapozó olajjal alapozni. A régi beltéri lazúrral kezelt felületeket letisztítani és finoman megcsiszolni. 1-2x beltéri lazúrral kezelni.

  Kiadósság: 9-11 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolaj, faolaj
  - Oldószer: víz
  - Pigmentek: ásványi pigmentek
  - Segédanyagok: növényi alapú emulgeátor, ólommentes szárítóadalék (kobalt-linolsav), metilcellulóz