Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekTeak-olaj spray, színtelen, Biopin (0,4 l)

Teak-olaj spray, színtelen, Biopin (0,4 l)
3 469 Ft/db
A biopin teakolaj-spray a legegyszerűbb megoldás a kezeletlen vagy olajozott kemény vagy puhafa kerti bútorok kezeléséhez. Természetes biocidmentes növényi olajokból készül.
 • Felhasználási terület: Kezeletlen vagy olajozott kemény- vagy puha-fafelületekre.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. A felületet tisztítsuk le ill. a megszürkült felületet kezeljük a biopin teakfa-szürküléseltávolítóval.

  Feldolgozás: A nedvszívóképességtől és az időjárási viszontagságoktól függően a teakolaj-spray-vel 1-3 vékony rétegben kezeljük a felületet. A rétegek között száradni hagyjuk és a nem beszívódott olajat kb. 15 perc múlva letöröljük. A kezelést szükség szerint, évente megismételjük. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-5 óra múlva porszáraz és újrafesthető.

  Kiadósság: 2-3 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: lenolaj, faolaj, modifikált kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Segédanyagok: ólom-és báriummentes szárítóadalék
  - Hajtógáz: dimetil-éter