Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekKültéri falazúr, Biopin (2,5 l)

Kültéri falazúr, Biopin (2,5 l)
 • Kültéri falazúr, Biopin (2,5 l)
13 600 Ft/db
Egységár: 5 440 Ft/liter/

A biopin kültéri falazúr átlátszó színes ill. színtelen lazúr tartós, kültéri, légzésaktív fakezeléshez. A kültéri falazúr igen jó időjárásálló, rugalmas filmréteget képez, lepergésre nem hajlamos. Szakszerű felvitel esetén jó UV-védelmet nyújt. A színtelen időjárásálló lazúr csak korlátozott UV-védelmet nyújt, ezért olyan helyen érdemes alkalmazni, amely nincs kitéve a közvetlen napsugárzásnak, ill. beltéri nyílászárók esetében.
 • Felhasználási terület: kemény és puha fák kültéri (rönkházak, favázas épület, gyerekjátékok, kerti bútorok) továbbá ablakok és ajtók kültéri és beltéri kezeléséhez.

  Előkezelés: Az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie.

  Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 Celsius-fok. A kültéri falazúrt használat előtt jól fel kell keverni és ecsettel vékonyan és egyenletesen rostirányba felhordani. Közepes hőmérsékleten és páratartalomnál 3-5 óra múlva porszáraz, újrafesthető 24 óra múlva.

  Előkezelés: erősen nedvszívó felületek esetében a biopin természetes impregnáló olajjal elő kell kezelni. Kékesedésre erősen hajlamos fafajok esetében a kereskedelmi forgalomban kapható kékesedés gátló anyaggal kell előkezelni.

  Új felület kezelése:2x kültéri falazúrral. Fokozott UV és időjárásnak kitett felületnél 3x kültéri falazúrral.

  Felújítás: a régi felületet letisztogatni, adott esetben átcsiszolni, majd 1-3 réteg kültéri falazúrt felvinni.

  Kiadósság: 28-34 m2/doboz
  Összetétel:
  - Kötőanyag: ricinusolaj párlat, lenolaj, faolaj és modifikált-kolofónium
  - Oldószer: citrusterpén
  - Pigmentek és töltőanyagok: föld- és ásványi pigmentek
  - Segédanyagok: kovasav, szójalecitin, ólom-és báriummentes szárítóadalék