Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekEmu lábszár fagyasztva, natúr (HU) - 2022/12/18.

Emu lábszár fagyasztva, natúr (HU) - 2022/12/18.
3 290 Ft/kg
Egységár: 3 290 Ft/kg
Az alsócomb része, kötegelt, hosszúkás izomcsoport leveshez, szószos ételekhez.
 • Az emu húsa a strucchoz hasonlóan rendkívül kedvező tulajdonságokkal bír, ahogy ezt több angolszász kutatás igazolja. Alacsony zsírtartalma és magas ásványi anyag tartalma kiváló élettani hatású. Kimutatták, hogy a marha és a pulyka húsával összehasonlítva az emu húsának vas, magnézium, szelén és B vitamin tartalma messze meghaladja a másik kettőét.

  Európában nincs ismert betegsége, a klasszikus baromfibetegségekkel szemben nem érzékeny, így oltani, gyógyszerezni sem kell, „vegyszermentesen” felnevelhető!

  Ezenkívül a hús zsírtartalma is igen alacsony és kiemelendő, hogy e kevés zsír is háromnegyed részt telítetlen zsírsavakat tartalmaz, ami a modern konyha prémium alapanyagává teszi ezt a zamatos, vörös húst.
 • Származási hely
  Magyarország
  Gyártó
  EmuFarm Viss
  Tömeg
  1 kg