Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekSütőtök, Orange, nagy méretű, bio (HU) (min. 2 kg/db) - Rábcakapi Biokertészet

Bio
Sütőtök, Orange, nagy méretű, bio (HU) (min. 2 kg/db) - Rábcakapi Biokertészet
590 Ft/kg
Egységár: 590 Ft/kg
A rák megelőzésében egyaránt nagy szerepet játszik a tök húsa és magja. Lengyel tudósok fedezték fel azt az anyagot, amely a tökmagban található, és meggátolja mind a vírusok, mind a rákkeltő anyagok aktivizálódását a béltraktusban. A sütőtök - hasonlóan a többi " narancsszínű" zöldséghez - nagyon gazdag béta-karotinban. Ezek az antioxidánsok pedig hatástalanítják a szabad oxigéngyököket. Ugyanilyen védőhatást fejt ki a benne lévő C- és az E - vitamin is. Ha valaki rendszeresen fogyaszt sütőtököt, jelentősen csökken az esélye, hogy tüdő-, nyelőcső-, gyomor-, húgyhólyag-, gége- és prosztatarák veszélyeztesse egészségét. Ásványi anyagai közül említésre méltó a vas. Kalóriaérték : 100 g / 81 kcal / 322 kJ • Származási hely
  Magyarország
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  1 kg
  Min. rendelhető mennyiség
  2 kg
  Választható mennyiségek
  2 kg, 4 kg, 6 kg, 8 kg, ...