Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekMandula hidratáló arcápoló, bio, Weleda (30ml)

Bio
Mandula hidratáló arcápoló, bio, Weleda (30ml)
3 990 Ft/db
Egységár: 133 Ft/ml
Könnyen felszívódó nappali vagy éjszakai krém az érzékeny bőr ápolására. Használata enyhén, vagy erősen zsíros bőr esetén ajánlott. A bőrt bársonyosan simává, puhává varázsolja, véd a kiszáradástól.

Tartalmaz (teljes deklaráció): víz, mandula olaj, alkohol, zsírsav-glicerid, glicerin, méhviasz hidrolizátum, szilvamag kivonat, xantan természetes forrásból, tejsav.

 • A bőr az ember testi- és lelki állapotának tükre. Különösen az arc bőre reagál érzékenyen a külső és a belső hatásokra. A környezet káros anyagai vagy a szélsőséges időjárás (erős napsütés, hőség, szél vagy hideg) terhelik a bőrt. Az egyoldalú táplálkozás, a ritmus hiánya életünkből, a stressz, a hormonális változások (beleértve a várandóság idejét is) erősen befolyásolják bőrünk állapotát. Az arc bőre túl zsíros, vagy éppen túl száraz, rendkívül érzékeny, olykor egyenesen viszkető vörös foltokat mutató, azaz irritábilis lesz. Az érzékeny bőrnek nyugalomra, védelemre van szüksége. A WELEDA mandula arcápoló termékcsalád alapja a különösen finom hatású mandula olaj, melynek a bőrre nyugtató, megújító hatása van. Használatával a bőr megnyugszik, kisimul, bársonyosan puhává válik. A szilvamag olaj jól kiegészíti és erősíti e hatásokat. A termékeknek még finom marcipán illatot is kölcsönöz. A rendkívül érzékeny bőr számára kedvező, hogy a mandula arcápoló termékek kevés, de jó hatóanyaggal rendelkeznek. A WELEDA kizárólag természetes anyagokat tartalmazó arcápoló szerei nem a jól látható tünet ellen hatnak. Ha például az arc bőre zsírosodásra hajlamos, nem célszerű egyszerűen zsírtalanítani. Ez az eljárás néhány órára hatékony, hosszabb távon azonban megbontja a bőr belső működésének egyensúlyát. A faggyúmirigyeket fokozott termelésre serkenti, ami a bőr további zsírosodását okozza. Ha viszont az arc bőre száraz, és zsírpótló krémmel ápoljuk, akkor a faggyúmirigyek saját működését gátolva segítjük elő éppen azt, hogy a bőr továbbra is száraz maradjon. A WELEDA arcápolás célja hosszabb távon a bőr természetes regeneráló képességének erősítése. Az arcápoló szerek az egyensúly megtartásában illetve helyreállításában segítenek. A WELEDA természetes arcápolókat használva az arc bőre megőrzi, visszanyeri természetes szépségét. A termékeket a szigorú feltételeket állító független „ökoteszt” vizsgálat a ritkán adott „igen jó” kategóriába sorolta. A bőrgyógyászati vizsgálatok is igazolták hatékonyságukat és azt, hogy irritáló, allergizáló hatás igen ritkán volt tapasztalható.
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Weleda
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  100 g/db