Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekÍrisz frissítő éjszakai krém, bio, Weleda (30ml)

Bio
Írisz frissítő éjszakai krém, bio, Weleda (30ml)
3 750 Ft/db
Egységár: 125 Ft/ml
A gazdag hatóanyag tartalmú krém az arc bőrét az éjszakai felépítő fázis alatt erősíti. A körömvirág és a kamilla kivonat valamint a legfinomabb mandulaolaj táplálják a bőrt, az írisz gyökér kivonata a vízháztartást szabályozza.

Felhasználás: Esténként a megtisztított arc bőrére kenjük, és finoman bemasszírozzuk. Reggelre a bőr simává, frissé kipihentté válik. • Az arc bőre természetesen friss benyomást kelt, ha a bőr működése egyensúlyban van. Azonban különösen érzékenyen reagál a külső- (nap, nedvesség, hideg, levegőszennyezés) vagy a belső hatásokra (táplálkozás, hormonok, betegségek, stressz). Mindezekből érthető, hogy korunkban különösen nehéz feladat elérni, hogy az arc valóban természetes frissességet mutasson, hogy működésének belső egyensúlya megmaradjon.
  Ha például az arc bőre zsírosodásra hajlamos, nem célszerű egyszerűen zsírtalanítani. Ez az eljárás rövid távon hatékony, viszont éppen megbontja a működések egyensúlyát, a faggyúmirigyeket fokozott termelésre ösztönzi, ami a bőr további zsírosodását okozza. Ha viszont az arcbőr száraz, és zsírpótló krémmel ápoljuk, akkor a faggyúmirigyek működését gátolva segítjük elő, hogy az arcbőr hosszú távon továbbra is száraz maradjon.
  A WELEDA ÍRISZ ARCÁPOLÓ CSALÁD a bőr saját belső szabályozó működését segíti úgy, hogy a bőr zsír- és vízháztartása egyensúlyba kerüljön.
  Minden termék az írisz gyökerének kivonatát tartalmazza. Ez a növény hosszú ideig tartó vízhiányban sem szárad ki, mert képes a vizet megkötni, hiány esetén óvatosan adagolni, mint ahogy ezt az ember bőre is teszi, ha egészséges. A termék további alkotói, a tiszta növényi olajok ápoló hatásúak, a természetes viaszok selymessé, puhává varázsolják a bőrt. A tiszta illóolajok éltetően hatnak, illatukkal az érzékeken keresztül az egész embert frissítik.
 • Származási hely
  Németország
  Gyártó
  Weleda
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  100 g/db