Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekChlorella alga por, bio (200g)

Bio
Chlorella alga por, bio (200g)
11 500 Ft/db
Egységár: 58 Ft/g
Összetevők: *Chlorella alga
*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

A Chlorella, a Naturland szigorú előírásai szerint hitelesített, organikus vízi kultúrából származó édesvízi zöld alga.
A Chlorella egy egysejtű zöld alga, mely 60%-ban magas minőségű növényi fehérjékből áll, valamint életfontosságú vitaminokat, ásványokat, nyomelemeket és másodlagos növényi anyagokat tartalmaz. Ez a különleges kompozíció teszi egyedülállóan értékessé ezt az algát.

BIO hitelesítés
A Naturland garantálja, hogy a Chlorella algát csak hitelesített Naturland organikus növény alapú trágyával táplálták. Ezen kívül az algát csak ivó-, illetve forrásvízzel kultiválják.
A Naturland egyike azon kevés organikus egyesületeknek, mely megvizsgálja és hitelesíti a környezeti és szociális szabályok betartását is.

Minőség
A Naturland Chlorella Bio ISO 9000:2000 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az eljárást egy GMP tanúsítvánnyal rendelkező gyógyszerészeti cég végzi: az algát tablettákká préseli, így a kíméletes szárítási folyamat során az értékes hatóanyagok érintetlenül megmaradnak.. A Naturland Chlorella Bio tabletták 100%-ban tiszta Chlorella porból állnak, és semmilyen adalékanyagot nem tartalmaznak.
Barna színű üvegben szállítjuk, mely a fénnyel és levegővel szemben optimális védelmet biztosít.

Összetevők
A sok napfénynek és a fotoszintézisnek köszönhetően, a Chlorella fontos tápanyagokban gazdag. A mikroalgáknak különösen értékes a magas növényi fehérje tartalmuk (elérheti a 60%-ot). A szervezet jobban hasznosítja ezt a könnyen emészthető növényi fehérjét, mint az állati fehérjét, mivel a növényi fehérjék kisebbek és felépítésükben is egyszerűbbek. A növényi fehérje segít az izomzat és szövetek épségének megőrzésében; a szervezet olyan neurotranszmitterek létrehozására is használja, mint a szerotonin. Miután megesszük, a fehérjék aminosavakká bomlanak és ezek könnyen, minimális energiabefektetéssel fel tudnak szívódni. A Chlorella alga az esszenciális aminósavakon kívül más fontos aminósavakat is tartalmaz. A szervezet nem képes az esszenciális aminósavak előállítására, ezért ezeket a táplálékon keresztül kell felvennie az embernek.
A Chlorella nem csak vitaminokat és ásványokat tartalmaz, hanem klorofilt és hozzá hasonló növényi színezéket is.


  • Javasolt adagolása:
    Napi 2x1 teáskanál étkezés előtt vagy közben elegendő folyadékkal
  • Származási hely
    Németország
    Státusz
    Bio