Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletek



Növényi sajt, cheddar, Violife

Növényi sajt, cheddar, Violife
  • Növényi sajt, cheddar, Violife
  • Növényi sajt, cheddar, Violife
1 090 Ft/cs

A lapkasajt vegán megfelelője. Kiváló helyettesítője a tehéntej alapú sajtnak, meleg és nem meleg szendvicsre ajánljuk. Teljesen laktóz mentes.

Összetevők: víz, kókuszolaj, burgonyakeményítő, módosított burgonyakeményítő, tengeri só, emulgálószer: nátrium-polifoszfát, nátrium citrát, aroma: cheddar , tartósítószer: szorbinsav, színezék: B-karotin, paprika kivonat

Tápanyagtartalom 100g-ban:

Energia: 1190 kJ / 285 kcal
Szénhidrát: 20 g
Zsír: 23 g
Fehérje: 0 g
  • Diós-szejtános-növényi sajtos hajdinafasírt

    Felhasználási lehetősége a szejtánnak és ennek a különleges növényi sajtnak.
    Ezúttal a szejtán lesz a kötőanyag, azaz tojáspótló.

    Hozzávalók:
    20 dkg hajdina
    10 dkg burgonya
    10 dkg sárgarépa
    10 dkg dió
    1 fej vöröshagyma
    1 ek. ételízesítő mix
    himalaya só - íulés szerint
    4 ek.búzasikér
    4 szelet Violife Cheddar sajt
    himalaya só -ízlés szerint
    1 csokor petrezselyemzöld
    3-4 gerezd fokhagyma
    olaj a sütéshez

    Elkészítés:

    A hajdinát egy szűrőbe téve megmossuk és kétszeres mennyiségű, sós vízben megfőzzük. A burgonyát meghámozzuk és apró kockákra vágva megfőzzük, majd egy villa segítségével (miután leszűrtük) összetörjük. A sárgarépát pucolást követően kis lyukú reszelőn lereszeljük. A diót megdaráljuk, a növényi sajtot felkockázzuk. A hagymát szintén kockákra vágva kevés vízen megpároljuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk. Majd mindent összekeverünk, hozzáadjuk a búzasikért vagy szejtánport és fasírtokat formálunk, amelyeket meghempergetünk kenyérmorzsában, és 180 fokos sütőbe téve olajozott tepsiben megsütjük
  • Származási hely
    Görögország
    Gyártó
    Viotros S.A.
    Tömeg
    200 g/cs