Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekCsipkeszörp kasvirággal (echinacea), Méhes Mézes (500ml)

Csipkeszörp kasvirággal (echinacea), Méhes Mézes (500ml)
1 090 Ft/db
Egységár: 2,18 Ft/ml/
A népi gyógyászat ismét felfedezte a csipke és a kasvirág jótékony hatását. Természetes összetevőik védik szervezetünket a káros környezeti ártalmaktól, és segítik az immunrendszer megfelelő működését. Ezeket a gyógynövényeket különösen ajánlották megfázás, fizikai és szellemi megterhelés, valamint betegség utáni lábadozás időszakában.
A sokak által kedvelt, szép kasvirág egyes vidékeken bíbor, sárga, fehér vagy lángvörös változatban ismert. Előnyösen egészíti ki a csipke értékes összetevőit.
Kínáljuk a kizárólag természetes összetételű, csipke kasvirággal mézes szörpünket minden korosztály számára.
Érdemes fogyasztani mindazoknak, akik szeretik az egészséges, finom, természetes ízeket szörpként, frissítő italként vagy teával.
 • Származási hely
  Magyarország
  Gyártó
  Stork Élelmiszer Manufaktúra Bt
  Tömeg
  1 kg/db