Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekSertés füstölt angolszalonna, darabolt, nitrit mentes, vákuumcsomagolt, bio Széles Hús (HU) - 2022/02/19.

Bio
Sertés füstölt angolszalonna, darabolt, nitrit mentes, vákuumcsomagolt, bio Széles Hús (HU) - 2022/02/19.
6 490 Ft/kg
Egységár: 6 490 Ft/kg
A nitrit-mentes termékek abban különböznek a legtöbb előállító által készített termékektől, hogy nem pácsót használnak a pácolás során, hanem bio sót.
Füstölt termékeink mindegyikére igaz hogy hagyományos módon sózzák a húsokat (nem injektálják a páclét a húsokba), és hagyományos füstölőben, magyar fenntartható erdőgazdálkodásból származó, természetes módon szárított vegyszermentes bükkfával (kéregmentes) füstölik!

Összetétel: bőrös sertés karaj csont nélkül, bio só
*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
 • Származási hely
  Magyarország
  Gyártó
  Széles Hús
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  1 kg
  Választható mennyiségek
  0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg, 2 kg, ...