Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekMandarin, Clementin, bio (IT) - CH - 0416143

Bio
Mandarin, Clementin, bio (IT) - CH - 0416143
1 890 Ft/kg
Egységár: 1 890 Ft/kg
Rómában a bőség és a jólét szimbólumaként tisztelték. Az eredeti mandarin sokmagvú, de az utóbbi időben kinemesítették majdnem magtalan fajtáit is. A Celementine a mandarinok legkisebbikje, és egyáltalán nem tartalmaz magot.

Energiatartalom: 40 kcal, 168 kJ/100 g

Hűvös helyen (5-8 oC között), héjában 1-2 hétig áll el. Frissen, magában fogyasztva a legízletesebb, főleg a magtalan, mézédes fajták. Kiváló dzsem készíthető belőle. Illatos héjából olajat préselnek, amely számos likőr összetevője. Nagyon magas a C-vitamin-tartalma, és fontos béta-karotin forrás. Baktériumölő, emésztést elősegítő hatású. A benne lévő bioflavonok elősegítik az érrendszer helyes működését, és megelőzhetik a szívműködés zavarait.
 • Származási hely
  Olaszország
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  1 kg
  Választható mennyiségek
  0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg, 2 kg, ...