Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekKínai kel, bio (DE)

-14%
Bio
Kínai kel, bio (DE)
1 390 Ft/kg
Akció: 1 190 Ft/kg
Kezdete: 2018.11.24   A készlet erejéig!
Egységár: 1 190 Ft/kg/
Kínában már a III. század óta foglalkoznak a termesztésével. Levelei halványzöldek, erezete vastag, bordázott. Íze, illata kellemes, enyhén káposztára emlékeztető.

Energiatartalom: 12 kcal, 50 kJ/100 g

A levelek legyenek halványzöldek, hibátlanok, egyenesek, szakadásoktól mentesek. Az egész kel állaga pedig kemény, ropogós. Mindössze 3-4 napig tartható el. Ezidő alatt is frissentartó fóliába göngyölve, a hűtőszekrény alsó rekeszeiben. A kelkáposztát fagyasztani nem lehet, és más tartósítási módja sem ismert. Elsősorban nyers salátákat készíthetünk belőle, de köretként vagy akár levesként is fogyasztható. Biológiai, táplálkozási értéke jelentős, mivel a fejeskáposztánál háromszor több fehérjét tartalmaz. C vitaminban, karotinban, ásványi sókban gazdag. Télen is kapható.
 • Származási hely
  Németország
  Státusz
  Bio    
  Tömeg
  800 g/kg