Részletek
• Rántott patisszon
A megmosott, 7-10 cm méretű termést szeletekre vágjuk, és megsózva karikára vágott vöröshagyma közé rétegezzük, hogy annak izét, illatát átvegye. Fél óráig állni hagyjuk. Ezután lisztben, tojásban, zsemlemorzsában megforgatjuk és olajban pirosra sütjük. Frissen, forrón tálaljuk.
• Töltött patisszon
10 patisszon, 10 tojás, só, bors, mustár.
A megmosott, 4-6 cm átmérőjű terméseket kissé megpároljuk, majd a közepét kivájjuk, sóval, borssal, mustárral kikenjük és egy-egy tojássárgáját helyezünk el óvatosan az üregben. A tojás sárgája közepére egy szem borsot teszünk és a tojás megdermedéséig sütőben sütjük. A tojásfehérjéből és a patisszon kivájt, párolt, áttört belsejéből sóval, borssal, mustárral ízesített, gőzben vert mártást készítünk, és a töltött patisszont erre az alapra helyezzük.
A megmosott, 7-10 cm méretű termést szeletekre vágjuk, és megsózva karikára vágott vöröshagyma közé rétegezzük, hogy annak izét, illatát átvegye. Fél óráig állni hagyjuk. Ezután lisztben, tojásban, zsemlemorzsában megforgatjuk és olajban pirosra sütjük. Frissen, forrón tálaljuk.
• Töltött patisszon
10 patisszon, 10 tojás, só, bors, mustár.
A megmosott, 4-6 cm átmérőjű terméseket kissé megpároljuk, majd a közepét kivájjuk, sóval, borssal, mustárral kikenjük és egy-egy tojássárgáját helyezünk el óvatosan az üregben. A tojás sárgája közepére egy szem borsot teszünk és a tojás megdermedéséig sütőben sütjük. A tojásfehérjéből és a patisszon kivájt, párolt, áttört belsejéből sóval, borssal, mustárral ízesített, gőzben vert mártást készítünk, és a töltött patisszont erre az alapra helyezzük.
Adatok
Származási hely
Magyarország
Raktárkészlet
3,16 kg
Státusz
Bio
Tömeg
1 kg
Választható mennyiségek
1 kg, 1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány