Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termék részletekKaralábé, lila, új termés, bio (HU) - Popovics Biokertészet

ÚJ
Bio
Karalábé, lila, új termés, bio (HU) - Popovics Biokertészet
590 Ft/db
Egységár: 590 Ft/db
Gömbölyded alakú, színe - fajtától függően - halványzöld vagy lila. Ízük a színtől függetlenül megegyezik. Lágy, friss, jellegében hasonlít a káposztáéhoz, de annál jóval lágyabb, gyengébb.

Energiatartalom: 14 kcal, 57 kJ/100 g

A kicsi - még zsenge - karalábék a legfinomabbak, lehetőleg ezeket a példányokat válasszuk. Hűvös helyen (0 oC) tárolva egy hétig áll el. Sokféleképpen elkészíthetjük: főzelékként, levesként, sütve, töltve, azonban az előfőzés sosem hanyagolható el. Legtöb benne a kálium, de a kálcium és magnézium aránya is kedvező, ezzel segítve egymás felszívódását. Tartalmaz még számos ásványt és jelentős mennyiségű A- és B-vitamint. Fogyasztása segíti a vér savtalanítását, és a nehezen gyógyuló sebek gyógyulását.
 • Származási hely
  Magyarország
  Státusz
  ÚJ    Bio    
  Tömeg
  200 g/db