Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termékek


Instant mézes gyömbér tea, Dr. Chen patika (20*10g)
Instant mézes gyömbér tea, Dr. Chen patika (20*10g)
Kínában, amikor téli estéken átfagyva hazaérkezik a család, azonnal gyömbérteát készítenek. Köztudott ugyanis, hogy a gyömbér megelőzi a megfázás és az influenza kialakulását. Próbálja ki Ön is, nem kell többet sorban állnia a patikában!

A gyömbér másik jellegzetes tulajdonságát szemlélteti a következő történet. Egy távol-keleti mesében a szegény család mérgező halat kap ajándékba, amelyet az édesanya gyömbérrel készít el, és ahelyett, hogy meghalnának, mindenki jóízűen lakomázik belőle. A hatás nem véletlen, hiszen a gyömbér rendkívül jól közömbösíti a szervezetbe kerülő méreganyagokat.

Ezenkívül alkalmazható még fájdalomcsillapító gyógyszer helyett, például fejfájás, ízületi fájdalmak és premenstruációs tünetek enyhítésére.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről