Új jelszó kérése

Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Partnereink

Termékek


Ginkgo és galagonya kapszula, Dr. Chen patika (100 db)
Ginkgo és galagonya kapszula, Dr. Chen patika (100 db)
A Ginkgo biloba a ma élő legősibb fafajta. Az egyik legértékesebb gyógynövénynek tartják, amelyet évezredek óta az egészséges agyi vérkeringés szabályozására, az emlékezet serkentésére, és a szellemi frissesség megőrzésére használnak.
Magja a Távol-Keleten keresett élvezeti cikk, de konyhai felhasználása is széles körben elterjedt.
A galagonya szintén egyike a leghatékonyabb gyógynövényeknek, amely a normális vérkeringést és szívműködést egyensúlyozza ki. Ezenkívül segíti az emésztést és tisztítja az érrendszert. Javasolt adagja a hozzáadott antioxidáns hatású C-vitamin révén fedezi a felnőttek napi C-vitamin szükségletét, de elsősorban az egészséges keringési rendszer fenntartásában játszik nagy szerepet.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről