Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termékek


Ginkgo és galagonya kapszula, Dr. Chen patika (100 db)
Ginkgo és galagonya kapszula, Dr. Chen patika (100 db)
A Ginkgo biloba a ma élő legősibb fafajta. Az egyik legértékesebb gyógynövénynek tartják, amelyet évezredek óta az egészséges agyi vérkeringés szabályozására, az emlékezet serkentésére, és a szellemi frissesség megőrzésére használnak.
Magja a Távol-Keleten keresett élvezeti cikk, de konyhai felhasználása is széles körben elterjedt.
A galagonya szintén egyike a leghatékonyabb gyógynövényeknek, amely a normális vérkeringést és szívműködést egyensúlyozza ki. Ezenkívül segíti az emésztést és tisztítja az érrendszert. Javasolt adagja a hozzáadott antioxidáns hatású C-vitamin révén fedezi a felnőttek napi C-vitamin szükségletét, de elsősorban az egészséges keringési rendszer fenntartásában játszik nagy szerepet.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről