Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termékek


Sólámpa, Piramis alakú, 2-4 kg
Sólámpa, Piramis alakú, 2-4 kg
Ez a különleges formájú sólámpa harmonikus meleg színével kellemes háttérfényt ad, amellett, hogy javítja a helyiség levegőjét is.
A sólámpa természetes színterápiás hatása derűs és megnyugtató hangulatot ad helyiségnek, ideális háttérfény pihenőszobába, gyerekszobába, és dolgozószobába, irodába egyaránt.

A megvilágított sólámpa negatív ionokat bocsát ki, és ezek semlegesítik a elektromos háztartási eszközök és légszennyezettség miatt túlsúlyba került pozitív ionokat a levegőben, melyek nagy részben felelősek fizikai és lelki kimerültségünkért. Ezért célszerű a sólámpát sugárzó elektromos eszközök (pl. TV, számítógép, mikrosütő, hifitorony) közelébe helyezni.

Az évmilliókkal ezelőtt keletkezett sókristályok a őstenger tiszta energetikai állapotát őrizték meg kristályszerkezetükben. Ezzel az egészségre pozitívan ható energetikai mintázattal töltik meg a teret, amiből nap mint nap energiát tankolhatunk!

Felhasználási területek:


Enyhítheti az alvás- és koncentrációs zavarokat, ideális ágy mellett, gyermekszobában, irodában, tanulás közben
Semlegesíti az elektromos készülékek (számítógép, televízió stb.) közelében kialakult elektroszmogot.
Jó hatással lehet az allergiás és asztmatikus megbetegedésekre.
Segíti a relaxációs, meditációs gyakorlatok hatékonyságát.
Jótékony hatásán kívül hangulatos, meleg fényével dekoratív lakásdísz is otthonunkban.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről