Megosztás & Könyvjelzők

Fizetési megoldás

Vásárló belépés

Kosár

A kosár üres

Termékajánló

Vásárlóink írták

"Én nagyon boldog vagyok, hogy Önökre találtam és egészséges,szép élelmiszerekkel időt megtakarítva tudom a "kis" családomat ellátni. :-)" (Bereznai-Földényi Anita, Budapest)

"Köszönjük, hogy vannak, mert így a szombat délelőttünk egymással eltöltött idő a biopiaci sorban állás helyett!" (Für Ágnes, Pilisvörösvár)

"Továbbiakban is szándékomban áll Önöktől vásárolni, a cégükkel, az ügyintézés gyorsaságával, a kedvességgel meg vagyok elégedve. Sok sikert kívánok Önöknek!" (T. Cs., Budapest)

Termékek


Tartós tej, 1,5%- os, dobozos, bio, Zöld Farm (1 l)
Tartós tej, 1,5%- os, dobozos, bio, Zöld Farm (1 l)
A Zöldfarm Biotej értékeit a Körös-Maros Nemzeti Park természetvédelmi te-rület érintetlen, gyógy-növényekben gazdag legelőin nevelkedő, biogazdálkodás-ban tenyésztett szarvas-marha-állomány biztosítja. Rendszeres fogyasztása már 3 éves kor alatt is kifejezetten ajánlott!

Hogy mitől bio a Zöldfarm Biotermék?

Többek között attól, hogy a gazdálkodás során nem használnak műtrágyát, rovarirtó szereket, antibiotikumokat, hozamfokozókat vagy génmanipulált termékeket. Így a tehenek egészségesebbek és ennek köszönhető, hogy a Zöldfarm Biotermékek kimagasló minőségű, valóban tiszta tejből készülnek.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről